Cercul de origami „O nouă viață pentru hârtie: steaguri 3D de Ziua Europei”

0
250

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași organizează miercuri, 11 mai 2016, de la ora 16.30, la Filiala „Ionel Teodoreanu” (Str. Emil Alexandrescu/ Dimineţii, nr. 13, bl. 774) o nouă întâlnire în cadrul cercului de origami „O nouă viață pentru hârtie”.

 

Întâlnirea din această săptămână este dedicată Zilei Europene, pe care o vom marca prin confecționarea în 3D a steagurilor țărilor care intră în componența Uniunii Europene.

 

Clubul de origami „O nouă viață pentru hârtie” se desfășoară în cadrul programului Voluntar@BJIași. Cercul se adresează celor care doresc să deprindă arta decorațiilor din hârtie, diferența constând în faptul că în cadrul atelierelor se utilizează cu precădere hârtia reciclabilă. Copiii au ocazia de a pătrunde în tainele tehnicii origami și au învățat să confecționeze atât flori, cât și obiecte decorative (coșulețe, cutii etc.).

 

Activitățile Cercului de origami au loc la Filiala „Ionel Teodoreanu” (cartier Frumoasa), în fiecare zi de miercuri, de la ora 16.30, sub îndrumarea ing. Roxana Anghel, voluntara Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași. Atelierele se vor desfășura până la sfârșitul lunii iunie.

 

Participarea este gratuită și nu există limită de vârstă.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments