S-au bătut, acum plătesc! 12 militari americani, arestați în Italia după un scandal monstru provocat într-un club de noapte

0
55

12 militari americani, care erau staționați în nordul Italiei, au fost arestați în urma unei bătăi. Scandalul a avut loc într-un club de noapte, transmite Associated Press.

 

Un militar a fost rănit cu o armă albă la un braţ, înăuntrul clubului, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ceea ce a condus la izbucnirea unei bătăi cu trei senegalezi, afară. În total patru americani şi doi senegalezi au fost răniţi. Totodată, trei senegalezi au fost arestați.

 

Nu este clar ce a provocat atacul iniţial. Cei 12 militari au fost eliberaţi pe timpul procedurilor judiciare, a anunţat la începutul săptămânii un tribunal, iar împotriva militarului rănit la braţ a fost depusă o plângere penală.

 

Un purtător de cuvânt al bazei în care sunt staţionaţi a confirmat implicarea în incident a unor militari din cadrul celei de-a 173-a Brigăzi Aeropurtate şi a anunţat că armata va lua măsuri disciplinare după procedurile judiciare italiene.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments