VIRAL pe Internet. Cea mai stilată oaie din lume (VIDEO)

0
61

Abia de a văzut lumina zilei, dar deja a devenit cea mai stilată oaie din lume. Vorbim despre un miel apărut pe lume într-o fermă din Marea Britanie care poartă… ochelari de soare! Şi nu pentru că micul animal ar fi atât de fiţos. Stăpânii au fost nevoiţi să-i pună accesoriul pentru că suferă de o rară afecţiune a ochilor.

 

El este Flash, cel mai proaspăt membru al unei ferme din localitatea britanică Norfolk. Animalul suferă de o afecțiune la nivelul ochilor, care îl împiedică să se bucure de lumina naturală. Mai exact suferă de uveită, o boală care îl face extrem de sensibil la lumina puternică.

 

 

Timp de câteva zile, stăpânii săi au încercat toate tratamentele posibile: pastile și picături pentru ai atenua durerea. Aşa cum medicamentele nu şi-au făcut efectul, fermierii i-au meşterit o pereche de ochelari speciali pentru a-i proteja ochii de lumina soarelui. Animalul pare că s-a obișnuit cu noul accesoriu și acum poate să se bucure de razele generoase. Acum că ajuns vedetă pe internet, cu siguranţă că nu va ajunge pe masa de Paşte.

 

 

(Sursa: publika.md)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMoscova trimite noi unități ale Gărzii Naționale în Donbas
Articolul următorDecizie istorică pentru București: Va fi înființat Parcul Natural Văcărești, cel mai mare parc natural urban din Europa
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments