Ruby, sexy indiancă în clipul „Condimente” (VIDEO)

0
651

FOTO: 1music.ro

“Condimente”, cea mai nouă piesă pe care poate fi auzită Ruby, o colaborare cu Nosfe de la Satra B.E.N.Z. a fost lansată miercuri, 11 mai.

 

Concomitent prin intermediul a 4 canale de comunicare: TV, Facebook, pe canalul de YouTube al Cat Music, dar şi pe un ecran de cinema (Cinema City), în prezenţa a numeroase persoane publice, jurnalişti, prieteni, colaboratori, dar şi artişti din showbiz-ul românesc, precum Alex Velea, What’s Up, Matteo, Sasha Lopez, Ale Blake, Raluka, Dorian Popa, Toby Ibitoye, Marius Mirică (Narcotic Sound), George Pistereanu sau Kamara. Marea surpriză a serii a fost Stela Popescu, al cărei nume se regăseşte şi în versurile “Condimente”, scrie Apropo TV.

Ruby: “Am fost atât de emoţionată şi m-am bucurat să văd toată munca din ultimele 6 luni pe un ecran enorm, care a pus în valoare tot ce ne-am străduit să facem şi credem noi, a ieşit de minune!”
 
Nosfe: “’Condimente’ o piesă în care s-au adunat toate elementele unei reţete de succes, cum zic şi versurile. Şi pe lângă asta, am avut şi norocul să o am pe Ruby lângă mine, aşa că rezultatul nu putea fi decât spectaculos.”
 
Piesa este compusă de către Nosfe, What’s Up, Shift, Costin Bodea şi David Ciente, iar videoclipul este regizat de către Dan Petcan, cel cu care Ruby a colaborat pentru cele mai recente clipuri, “Bună, ce mai zici” (35.000.000 vizualizări) şi “Tata” (6.000.000 vizualizări). Filmările au avut loc in incinta unui hotel din Bucuresti, au durat peste 20 de ore, pentru care au fost folosite decoruri special realizate. În videoclip, Ruby are şi o coregrafie specială şi a repetat zilnic alături de coregraful Chiriac Dan „Papu”.
 
 
(Sursa: apropotv.ro)
0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments