Substanţă pe bază de acid hialuronic depistată la controlul de frontieră

0
89

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Albiţa – I.T.P.F. Iași împreună cu lucrătorii vamali  au descoperit ascunse pe corpul unui tânăr, mai multe cutii ce conţineau o substanţă pe bază de acid hialuronic.

 

În ziua de 12 mai a.c., în jurul orei 17.30, la P.T.F. Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul din R. Moldova Mihai M., în vârstă de 24 de ani, pasager într-un autoturism marca BMW, înmatriculat în R. Moldova.

 

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului şi persoanelor, ocazie cu care, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit ascunse pe corpul cetățeanului moldovean, mai multe cutii inscripționate “TEOSYAL REDENSITY II”, conţinând fiecare câte o seringă cu 2 ml substanţă pe bază de acid hialuronic.

 

 Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor descoperite, în valoare totală de 8.000 lei şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 3.000 lei.

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments