Merkel, amenințată! Un cap de porc și un mesaj injurios, expuse în fața biroului parlamentar al cancelarului german

0
89

Autoritățile germane au anunțat sâmbătă, că au descoperit un cap de porc, cu o inscripție jignitoare, în faţa biroului cancelarului german Angela Merkel din circumscripţia în care a fost aleasă deputat, în nord-estul Germaniei, în ceea ce pare a fi o acţiune a unui grup de extremă-dreapta, pe fondul criticilor privind imigraţia.

 

Presa germană a anunțat că o patrulă a poliţiei a găsit un cap de porc, sâmbătă dimineaţă, în fața biroului de deputat al Angelei Merkel la Stralsund, aproape de Marea Baltică, unde ea este parlamentar de 26 de ani. Purtătorul de cuvânt al poliției din Neubrandebourg a refuzat să ofere și cel mai mic detaliu privind conținutul injuriile, mulțumindu-se doar să sublinieze că acestea era îndreptate împotriva cancelarului conservator.

 

Lăsarea unui cap de porc este cel mai probabil acţiunea unui grup de extremă-dreapta care contestă politicile favorabile imigraţiei ale cancelarului Angela Merkel.

 

Ea a fost de asemenea criticată și în cadrul partidului său, Uniunea Creștin-Democrată, care asistă la avansul formațiunii populiste și anti-imigrație Alternativa pentru Germania.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentActriţa Madeleine Lebeau, ultimul star din celebrul film „Casablanca”, a încetat din viață (VIDEO)
Articolul următorAlertă pe un stadion de fotbal din Anglia! Partida Manchester United – Bournemouth a fost anulată
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments