Director din Botoșani, anchetat de procurorii DNA Iași în dosarul mafiei din Hârlău. Este suspectat că a luat mită 4 sticle de vin: „E o glumă proastă!”

0
410

Directorul Registrului Auto Român Botoşani, Doru Tomac, totodată candidatul UNPR la Consiliul Judeţean, este anchetat de procurorii DNA Iași într-un dosar pentru luare de mită. Doru Tomac, şeful RAR i-ar fi rezolvat un ITP la un autoturism, directorului Ocolului Silvic Hârlău, iar în schimb i-a solicitat patru sticle de vin. Tomac neagă orice implicare şi consideră că i s-a făcut o glumă proastă, scrie Botoșani Necenzurat.

 

Totul a ieşit la iveală pentru că şeful Ocolului Silvic Hârlău , Ioan Amariei avea telefoanele interceptate, fiind filat de oamenii legii pentru comiterea mai multor ilegalităţi. Procurorii susţin că în urma interceptării convorbirilor telefonice ale şefului de la Silvic, au rezultat date privind comiterea infracţiunilor de luare şi dâre de mită. Concret, Ioan Amăriei i-a solicitat şefului RAR Botoşani să îi rezolve ITP-ul pentru un autoturism iar , diretcorul RAR i-a cerut la schimb mai multe sticle de vin. Schimbul s-a perfectat în iarna anului 2015. Doru Tomac se arata străin de situaţie.

 

„Câteva sticle de vin? ITP-ul nu pot să îl rezolv eu, pentru că programările se fac la liber şi chiar dacă se face o programare anticipată nu fac eu ITP-ul iar eu cu domnul de la Hârlău ne cunoaştem de vreo 15 ani şi ne vizităm până la a avea problema, şi ne cunoaştem de când eram igineri simpli. NU am fost chemat la audieri până acum şi mi se pare o glumă proastă, cred că e de can-can.  O sticlă de vin e 15 lei, nu cred că ne coborâm la 30 de lei pentru un ITP. Nu intenţionez să îmi retrag candidatura de la Consiliul Judeţean”, a declarat Doru Tomac, director RAR, pentru sursa citată.

 

Doru Tomac este în fruntea listei pentru Consiliu Judeţean Botoșani din partea UNPR.

 

(Sursa: botosaninecenzurat.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments