ÎNFIORĂTOR! Părinți torturați cu sadism luni la rând de propriul fiu: i-a scos un ochi tatălui cu degetele

0
270

Un bărbat din comuna ieșeană Miroslava şi-a supus părinţii la chinuri greu de imaginat. Lucian Bugaenco (43 de ani) i-a bătut, înjurat, torturat şi terorizat pe cei care l-au crescut, iar în 30 aprilie i-a rupt o ureche şi i-a scos un ochi tatălui său, care era încadrat în grad de handicap grav. Individul a fost arestat de judecători la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

 

Părinţii lui Lucian Bugaenco erau terorizaţi de bărbat de mai bine de un an, de când acesta se eliberase din penitenciar şi se mutase cu ei în localitatea Horpaz, comuna Miroslava.

 

De fiecare dată când consuma băuturi alcoolice bărbatul îşi agresa fizic şi verbal mama şi tatăl, încadrat în grad de handicap grav, poliţiştii venind de nenumărate ori la locuinţa acestora. Cu toate acesta părinţii lui Lucian Bugaenco au refuzat să depună plângere de frică, spun anchetatorii.

 

De asemnea, bărbatul îşi obliga părinţii să-i dea şi pensia de 1.000 de lei drept „taxă de protecţie”.

 

Potrivit anchetatorilor, pe 30 aprilie, femeia care avea grijă de soţii Bugaenco şi locuia cu aceştia a plecat la slujba de Înviere, iar ulterior fiul acestora ar fi venit acasă şi a început să-i agreseze.

 

Şi-a torturat tatăl

„Inculpatul şi-a lovit în mod repetat tatăl cu pumnii şi picioarele, iar în momentul în care bătrânul îşi pierdea cunoştinţa, inculpatul îl stropea cu apă rece pentru a se trezi, după care continua să îl lovească. Pentru a finaliza actele de tortură, inculpatul a introdus degetul în ochiul drept al tatălui său apăsând cu putere, până l-a lăsat pe acesta fără vedere, urmărind acest lucru, spunându-i tatălui său în acele momente că „îl face să nu mai vadă nimic”, susţin anchetatorii.

 

Femeia care avea grijă de cei doi pensionari s-a întors  de abia pe 2 mai, după ce Lucian Bugaenco a plecat de acasă. Când a observat că bătrânul de 75 de ani avea o ureche ruptă şi ochiul drept plin de sânge a cerut unei vecine să sune la 112 .

 

Pensionarul nu a fost dus însă la spital pentru că Lucian Bugaenco, întors între timp casă, şi mama sa nu au permis ca echipajului de pe Ambulanţă să intre în curtea lor, declarând că nu a avut loc nicio agresiune. Nici poliţiştii veniţi la faţa locului şi nici personalul medical nu l-au putut convinge pe individ să permită acordarea îngrijirilor medicale tatălui său.

 

„Abia pe data de 8 mai 2016 persoana vătămată a putut să meargă la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, cu această ocazie fiindu-i eviscerat chirurgical ochiul drept. Având în vedere faptul că persoana vătămată seferea de mai mulţi ani de o afecţiune a ochiului stâng şi nu vedea deloc cu acesta, în urma intervenţiei chirurgicale prin care i-a fost eviscerat ochiul drept,a cesta şi-a pierdut vederea”, susţin anchetatorii.

 

Lucian Bugaenco nu s-a oprit însă aici. Pe 10 mai, împreună cu alte două persoane, a mers la Spitalul „Sf. Spiridon” având asupra sa un cuţit, a încercat să-l intimideze pe tatăl său şi i-a luat buletinul şi cardul de sănătate. Bărbatul şi amicii săi au fost evacuaţi din salon de agenţii firmei de pază.

 

În 13 mai Judecătoria Iaşi a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a lui Lucian Bugaenco pentru 30 de zile.

 

Bugaenco a mai fost arestat în 1991 pentru tentativă de omor, iar în 2011 a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru instigare la infracţiunea de distrugere prin incendiere şi vătămare corporală gravă.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFaceți ca șeful TSD Iași: lider de organizație, chiulangiu la DRDP
Articolul următorPatru întrebări pentru viitorul primar
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments