Și-a bătut copilul de un an și jumătate pentru că plângea de foame. O femeie din Târgu Frumos cercetată de polițiști pentru rele tratamente aplicate minorului

0
313

Mii de copii din România sunt maltrataţi. Statiscile sunt de-a dreptul îngrijorătoare: numai în Iaşi, în ultimii cinci ani, 3.500 de copii au fost abuzaţi. Ultimul micuţ care a ajuns la spital a fost bătut crunt chiar de mama lui. Femeia era beată şi a fost deranjată de plânsetul copilului înfometat.

 

Femeia de 26 de ani era beată şi se afla împreună cu copilul ei de un an şi jumătate în gara din Târgu Frumos, judeţul Iaşi. Copilul, obosit şi flămând, a început să scâncească, iar mama l-a strâns puternic de mâini pentru a-l determina să tacă. Băieţelul a început să plângă şi mai tare, iar femeia şi-a pierdut controlul şi a început să-l lovească peste faţă, mâini şi peste absomen. A fost văzută de poliţişti, care au intervenit imediat.

Copilul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Femeia este cercetată pentru rele tratamente aplicate minorului.

Povestea micuţului nu este singulară. Anual, în judeţul Iaşi, 700 de copii sunt supuşi la diverse forme de abuz, chiar de către propriii părinţi. În ultimii cinci ani, în Iaşi, 3.500 de copii au trecut prin chinuri cumplite.

 

(Sursa: romaniatv.net)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments