HOROSCOP: Top 4 zodii care se gândesc mereu la ce e mai rău

0
79

Cu toții avem un „strop” de pesimism în noi și uneori avem impresia că totul este împotriva noastră și că nimic nu merge așa cum ne dorim. Unele persoane tind să fie mereu așa și nu reușesc să vadă nimic bun în tot ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Iată care sunt cele 4 zodii care se gândesc mereu la tot ceea ce s-ar putea întâmpla rău și la ceea ce ar putea merge prost.

 

4. Taur

Nativele acestei zodii se gândesc mereu că orice investiție pe care o vor face, va atrage mai mult pierderi decât câștiguri. Se îngrijorează mereu că vor rămâne fără bani și ar vrea ca aceștia să se înmulțească peste noapte fără ca ele să facă nimic în această privință, lucru care este imposibil. Femeia taur vrea să știe că are un avantaj sau o siguranță, însă, cu toate acestea, aceasta crede că va avea parte mereu de o pierdere și nu de un câștig atunci când pune la bătaie o anumită sumă de bani. Mereu consultă mai multe persoane pentru a încerca să elimine orice risc și vrea să aibă mereu o plasă în care să cadă.

 

3. Berbec

Femeia berbec se încadrează și ea în categoria persoanelor care tind să previzioneze ceea ce se va întâmpla, iar de multe ori această previziune tinde să fie axată spre pesimism și nu spre o oportunitate sau un eventual câștig.

 

Citeste horoscopul complet pe YVE.ro

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentZiua Internațională a Biodiversității– vizită în Delta Iașului
Articolul următorScapă de răceală sau gripă cu ajutorul uscătorului de păr. Află secretul miraculos!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments