Marius Bodea: „DEMISIA este singura atitudine demnă. Însă demnitatea este un cuvânt străin pentru Mihai Chirica”

0
164

Reacția domnului Marius BODEA, candidatul PNL la Primăria Municipiului Iași, în urma declarațiilor domnului Mihai CHIRICA, candidatul PSD la Primăria Municipiului Iași:

 

„Reacția domnului Mihai Chirica după dezvăluirile jurnalistice care devoalează întreg sistemul putred din Primăria Municipiului Iași, patronat de însuși primarul interimar, face parte din registrul absurdului cu care domnia sa ne-a obișnuit. În loc să răspundă, punctual, la acuzațiile care i se aduc, în loc să ofere răspunsuri clare la șarja de dezvăluiri care pun Primăria și Iașul într-o lumină proastă în țară, Mihai Chirica, într-un mod paranoic, se apucă să arate cu degetul ”vinovații” pentru ceea ce i se întâmplă.

 

Vinovat sunteți chiar dumneavoastră, domnule Chirica, pentru că ați transformat instituția nobilă a Primăriei într-un mijloc de îmbogățire personală și pentru că v-ați întovărășit cu cel mai sinistru patron de presă de regiunea de Nord-Est. Apropo, declarațiile dumneavoastră din conferința de presă de astăzi sunt copy-paste din imunda fițuică BZI. Oare cum se simt oamenii decenți din PSD când văd că partidul, împreună cu dumneavoastră, este confiscat de această gașcă interlopă?

 

DEMISIA este singura atitudine demnă. Însă demnitatea este un cuvânt străin pentru dumneavoastră!”

 

Marius BODEA,

Candidatul PNL la Primăria Municipiului Iași

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentA fost găsită epava avionului EgyptAir prăbușit în Mediterana
Articolul următorDictatorul nord-coreean s-a lăsat de fumat. Țara îi urmează exemplul luminos
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments