Marius Bodea: „Cu cât voi fi atacat mai des de dl. Chirica și mafia din jurul său, cu atât voi spune și mai tare lucrurilor pe nume.”

0
103

Marius Bodea îi cere lui Mihai Chirica să răspundă punctual la o serie de întrebări care gravitează în jurul său în urma materialului video difuzat de un post național de știri şi îşi asumă broşura distribuită ieri ieşenilor, aşa cum reiese din următorul comunicat de presă:

 

„Broșura distribuită ieșenilor este doar o relatare în forma tipărită a unei anchete jurnalistice realizată de o televiziune națională. Îl invităm pe dl. Mihai Chirica să răspundă punctual la întrebările care gravitează în jurul domniei sale. Noi ne-am asumat cu maturitate acest material pentru că dorim să spargem această practică a lașității de a folosi instituții de presă pe post de bâte politice. Am fost acuzat pe nedrept că aș fi în spatele acestor dezvăluiri, deși eu am avut curajul să spun tot ce știu despre sistemul clientelar din Primărie. Dacă aș fi fost în posesia acestor informații, le-aș fi asumat fără reținere pentru că sunt realități care nu pot fi tăgăduite.

 

Faptul că Mihai Chirica, direct sau indirect, prin materiale sau pagini de socializare neasumate, în care s-au investit sume enorme de bani, mă atacă sistematic încă din perioada precampaniei, demonstrează că sunt singurul candidat care luptă cu adevărat pentru a demantela acest sistem al corupției și incompetenței care a ținut Iașul în stagnare în toți acești ani.

 

Cu cât voi fi atacat mai des de dl. Chirica și mafia din jurul său, cu atât voi spune și mai tare lucrurilor pe nume.”

 

Marius BODEA, candidatul PNL la Primăria Municipiului Iași

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments