Viorel Blăjuț: „Probabil pe viceprimarul Mihai Chirica îl supără adevărul dacă m-a acuzat că sunt în spatele atacurilor, deşi nu am nici o legătură”

0
177

Deputatul Viorel Blăjuţ, candidat independent la Primăria Iaşi, a răspuns acuzelor lansate de Mihai Chirica. „Un ziar de şantaj care este purtător de cuvânt pentru Mihai Chirica a atacat grupul de firme la care sunt acţionar. Eu plătesc taxe şi impozite din care îşi face Chirica acum campanie”.

 

Deputatul Viorel Blăjuţ a răspuns atacurilor lansate de Mihai Chirica, care a spus că ar exista o alianţă între el şi Marius Bodea.

„M-a acuzat pe mine că aş fi în spatele acelor pliante lansate pe piaţă. Total neadevărat şi s-a văzut asta la jumătate de oră după aceea, când publicaţia a fost asumată de un partid din opoziţie. Cred că este adevărat ce scrie acolo şi Mihai Chirica a fost deranjat de adevăr. Altfel nu-mi explic reacţia. Eu şi dl Marius Bodea suntem singurii candidaţi care nu avem înţelegere cu Mihai Chirica. ŞI nu avem o înţelegere între noi, electoratul meu este de stânga”, a precizat Viorel Blăjuţ.

 

Deputatul candidat la Primărie spune că, pentru Mihai Chirica, este mai grav că este asociat cu un anumit ziar din Iaşi.

„Nu cred că este bine ca dl Chirica să fie asociat cu un condamnat pentru şantaj şi ziarul său să fie purtătorul de cuvânt al viceprimarului. Au venit oameni de afaceri la mine şi s-au plâns că sunt şantajaţi. Grupul meu de firme a fost atacat de acel ziar. Nu este normal, pentru că plătesc taxe şi impozite, inclusiv locale, la zi. Din acei bani dl Mihai Chirica îşi face acum campanie electorală. Este prezent la tot felul de manifestaţii făcute şi din banii mei, deşi ar trebui să fie delegat unul dintre viceprimari. A fost la Ziua Familiei şi nu ştiu dacă era Mihai Chirica cel mai potrivit să participe acolo”, a mai precizat Viorel Blăjuţ.

 

Reacţia lui Blăjuţ vine după ce Mihai Chirica a acuzat, în baza unor pliante care îl atacau, o înţelegere electorală între Blăjuţ şi Marius Bodea.

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments