Marius Bodea: „Mihai Chirica a infestat redacțiile a două televiziuni naționale cu materiale false despre mine și Aeroportul Iași”

0
86

Marius Bodea îl acuză pe Mihai Chirica de furnizarea de materiale false referitoare la el și la Aeroportul Iași. Iată comunicatul candidatului PNL la Primăria Iași:

 

„După ce am fost acuzat pe nedrept că aș fi în spatele anchetei jurnaliste de la un post național de televiziune care a devoalat întreaga rețea de încrengături clientelare din spatele său, Mihai Chirica, într-un mod laș, așa cum îl caracterizează, a infestat redacțiile a două televiziuni naționale cu materiale false despre mine și Aeroportul Iași.

 

În disperarea sa că va pierde Primăria, a „racolat” și un fost membru al PNL pentru a da „credibilitate” mizeriilor ce vor fi proferate împotriva mea. Aceste „anchete” ar urma să fie difuzate în zilele următoare la 2 posturi de televiziune concurete postului TV care a difuzat ancheta jurnalistă despre Mihai Chirica.

 

Atrag atenția că voi solicita expertizarea tuturor fotografiilor trucate despre care am vorbit deja, a tuturor înregistrărilor ce se anunță a fi publicate, concomitent cu delațiunile celor implicați, deoarece NU există nicio singură încălcare a legii de către persoana mea, Aeroportul Iași fiind singurul proiect de succes al comunității ieșene.

 

Dezavuez această practică de a folosi instituții media pe post de bâte politice și în îl invit pe Mihai Chirica, bărbătește, să spună ce are de spus într-o confruntare directă cu mine! Confruntare de care fuge încă de la începutul campaniei.

 

Aceaste informații mi-au fost furnizate de către persoane din anturajul domnului Chirica, scârbiți de acest mod de a face politică”.

 

Marius BODEA, candidatul PNL la Primăria Iași

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments