Liberalii ieșeni au pierdut războiul pliantelor anti-Chirica. Biroul Electoral Județean a menținut decizia retragerii broșurilor

0
130

Biroul Electoral Județean (BEJ) Iași a confirmat astăzi, cu o majoritate covârșitoare, faptul că broșurile anti-Chirica distribuite de PNL în campania electorală sunt ilegale și trebuie retrase din oraș. Cu un singur vot pentru (al reprezentantului PNL), membrii BEJ au decis să respingă contestația făcută de liberali.

 

Biroul Electoral Judeţean a menţinut decizia Biroului Electoral Municipal din Iaşi privind interzicerea broşurilor distribuite de PNL care, potrivit membrilor BEJ, ar avea „caracter defăimător” la adresa candidatului PSD la Primărie, Mihai Chirica.

 

Votul din BEJ a fost covârşitor în favoarea interzicerii broşurilor, respectiv de 12 la 1, în condiţiile în care doi membri ai Biroului Electoral Judeţean au lipsit de la şedinţă.

 

Citește și A început partea DURĂ a campaniei electorale. Liberalii ieșeni au distribuit o sută de mii de pliante anti-Chirica în tot orașul

 

PNL Iași este obligat astfel să PNL  „să retragă materialele deja distribuite care se află încă pe spațiul public și să înceteze activitatea de distribuire a acestui material electoral”. Reamintim că liberalii au publicat 100.000 de pliante.

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments