A avut noroc! Nemțean salvat la limită, după ce un mal de pământ s-a prăvălit peste el

0
86

Foto: stiri-neamt.ro

Un bărbat în vârstă de 59 ani, din localitatea Buruieneşti, comuna nemțeană Doljeşti, a fost salvat, marţi, de pompieri, după ce un mal de pământ înalt de 4 metri s-a surpat peste el.

 

Sublocotenent Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, a declarat presei că accidentul s-a produs în zona în care victima, angajat la o firmă de construcţii, efectua lucrări la reţeaua de canalizare a localităţii.

 

„Pompierii au constatat că bărbatul era conştient, prins de pământ până la nivelul şoldurilor. Picioarele bărbatului erau de o parte şi de cealaltă a unei conducte pe care stătea în momentul surpării malului. La capul persoanei se afla o fantă de acces. Militarii au cerut prezenţa la eveniment a unui echipaj E.On, având în vedere că, deasupra locului în care se afla victima, se află o conductă electrică subterană, la aproximativ un metru adâncime”, a declarat sublocotenent Andrei Grancea.

 

Pompierii au consolidat malurile, au îndepărtat pământul surpat peste picioarele bărbatului – acesta acuza dureri la piciorul stâng – şi l-au scos din zona de pericol. Paramedicii au preluat persoana şi au transportat-o la spital. Bărbatul este în stare gravă dar stabilă, a mai precizat sursa citată.

 

(Sursa: radioiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSuceava, sub ape. O ploaie torențială de jumătate de oră a făcut prăpăd în oraș
Articolul următorSUA își avertizează cetățenii: „Îi alertăm pe cetăţenii americani cu privire la riscul unor eventuale atacuri teroriste în toată Europa”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments