Noroc chior! A rămas cu TIR-ul suspendat de un parapet, la un pas să cadă de la o înălțime de zece metri

0
160

Un şofer în vastă de 49 de ani a scăpat ca prin minune cu viaţa dintr-un accident care pare mai degrabă o cascadorie reuşită.

 

Scenele s-au derulat marţi seara în Craiova. Bărbatul nu a mai putut stăpâni TIR-ul pe o pasarelă şi a fost la un pas să cadă de la înălţime cu tot cu autovehicul. Din fericire, mastodontul a rămas suspendat, iar omul s-a putut salva.

 

Şoferul nu a mai putut controla TIR-ul la intrarea pe pasarela care face legătura între Centura Craiova şi Drumul Naţional 6. A rupt parapetul metalic şi a rămas suspendat. Numai norocul a făcut să nu cadă cu tot cu autovehicul de la zece metri înălţime.

 

Şoferul TIR-ului: „Am pierdut controlul volanului când am urcat pe pasarelă şi am ajuns cu TIR-ul aşa. Mi-aduc aminte că am tras de volan să nu mă duc pe bordură.”

 

Din fericire, bărbatul a scăpat teafăr, dar pentru că nu a adaptat viteza şi a produs pagube materiale, poliţiştii l-au amendat.

 

Alin Apostol, purtător de cuvânt al IPJ Dolj: „Conducătorul auto a fost testat şi nu se află sub influenţa băuturilor alcoolice A fost sancţionat cu 750 de lei.”

 

Accidentul s-a petrecut în acelaşi loc în care, în urmă cu trei luni un alt şofer, grăbit să ajungă la un interviu, a rămas suspendat cu maşina pe parapetul metalic. Şi el a fost atunci sancţionat de oamenii legii.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVaslui: 420 de oi au murit după ce s-au aruncat disperate într-o râpă. Ciobanul a asistat neputincios la nebunia care a cuprins întreaga turmă
Articolul următorȘi-a găsit mașina furată cu ajutorul prietenilor necunoscuți de pe Facebook
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments