Giurgiu a rămas și după prânz pe lista de județe cu probleme semnificative. În comuna Mihăilești (Giurgiu), unde cu greu poți trece de cozile de mașini, campania electorală a continuat nestingherită. Pe gardul primăriei din localitate au rămas afișe cu candidații PSD și ALDE. La Lețca Nouă (Giurgiu), în secția 171 ni s-a raportat că s-a votat pe urna de vot, în afara cabinelor. Au fost transmise mai multe sesizări către Poliție.
La Codlea (Brașov) azi se lucra la drumuri. La mai multe secții din oraș s-a sesizat ca buletinele de vot erau tăiate și lipite și nu arătau ca specimenul afișat.
În comuna Dognecea (Caraș-Severin) există persoane în cadrul secției de votare care ar intra în cabina de vot peste alegători și le indică ce candidat să aleagă.
Au existat mai multe cazuri în care urnele nu au fost sigilate corespunzător. La secția 248 (București) urna specială nu era sigilată, cum de altfel s-a întâmplat și la 385, 392 și 389 (București). La secția 51 din Galați urnele nu sunt sigiliate cu hârtie autocolantă, ci sunt prinse cu bride de plastic, fapt care nu permite aplicarea ștampilei de control a secției de votare. La secția 220 din București, urna mobila din cadrul secției de votare nu a fost sigilată pe motiv că nu au fost formulate cereri.
De asemenea, au fost sesizate multiple probleme cu privire la calitatea materialelor electorale: în cazul ștampilei VOTAT fie optiunea nu este vizibilă, fie după ce buletinul de vot este îndoit se poate observa opțiunea alegătorului, având în vedere abundența tușului. Multe secții din București, din sectoarele 2, 3 și 5 au avut aceste probleme.
La secția 9 din Ploiești (Prahova) s-a întrerupt votul nejustificat 15 minute de la 13.30 pentru pauză de masă.
Întrucât reglementările legate de urna mobilă au fost neclare, am primit mai multe sesizări legate de ora limită la care au fost primite cererile alegătorilor. Mai mulți președinți de secții de votare au refuzat să primească azi cereri pentru urna mobilă. Un astfel de exemplu este la secția 113 (București).
O altă problemă legată de urna mobilă este lipsa de claritate referitoare la (im)posibilitatea de a vota în București numai pentru primarul general și consiliul general dacă o persoană are domiciliul în altă circumscripție (de exemplu sectorul 2) decât cea unde este internată într-un spital (cum ar fi sectorul 3).
Alegerile nu sunt prietenoase cu persoanele cu dizabilități. Fie unele persoane nu au putut vota, din cauza scărilor din secțiile de votare, altele au primit buletinele de vot în afara secției (satul Unțești, comuna Bogdănești, Suceava).
S-au creat încurcături legate de buletinele de vot. De exemplu, un pachet de buletine de vot pentru consiliul local Oradea conținea și câteva buletine de vot pentru primăria și consiliul local Beiuș, precum și câteva buletine pentru primăria Oradea. Secția din Chelinta (Maramureș) a fost închisă întrucât au fost găsite în interiorul secției de votare buletine de vot de la o secție din satul Târgu-Lăpuș.