Marius Bodea, felicitări contracandidaților Mihai Chirica și Andrei Postolache după aflarea rezultatelor parțiale la alegeri

0
129

Candidatul liberal la Primăria Iași, Marius Bodea, le-a transmis felicitări contracandidaților săi, Mihai Chirica (PSD) și Andrei Postolache (independent), după aflarea rezultatelor parțiale la alegeri. Bodea s-a arătat dezamăgit de prezența slabă la vot în Iași.

 

„După ce o lună au vorbit candidaţii, ieri au vorbit ieşenii. Din păcate, nu foarte mulţi. Cea mai mare dezamăgire o reprezintă absenteismul masiv. Este un semnal îngrijorător. Îl felicit pe Mihai Chirica pentru victorie şi îi doresc mult succes. Îl felicit şi pe Andrei Postolache, este surpriză plăcută a acestor alegeri. Felicitări tuturor celor care au candidat. Iaşul are nevoie de contribuţia fiecăruia pentru a răspunde la provocările care îi stau în faţă. În ceea ce mă priveşte, am primit cu dezamăgire rezultatele pentru că în această perioadă s-a muncit extraordinar de mult. Nu am nimic a reproşa echipei mele. Urmează o perioadă de introspecţie şi, la rece, împreună cu cei care au dus greul acestei campanii, voi lua deciziile care se impun. Acum cred că cei peste 22.000 ieşeni care au acordat încredere mesajului meu pot reprezenta fundamentul sănătos pe care se poate reconstrui PNL Iaşi”.

Marius Bodea, președintele Organizației Municipale a PNL Iași

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments