Oxygen 2, un SPA unic în toată Moldova. Al doilea centru de sănătate, frumuseţe şi relaxare lângă Băile Nicolina

0
2046

Bazin de 25 de metri, aparatură de ultimă oră pentru modelare corporală, cabinete medicale, spații de joacă pentru copii, spălătorie auto – acesta este un mall al relaxării totale. „La noi nu doar fizicul devine mai bun, ci și psihicul”, spune managerul centrului wellness.

 

Un nou centru de sănătate, frumuseţe şi relaxare din zona Moldovei se va deschide în această lună, lângă Băile Nicolina.

Prin serviciilor oferite cel mai înalt standard de calitate şi confort, dar şi prin dotările ultra moderne în materie de modelare corporală, noul centru Oxygen se doreşte a fi cel cel mai bun din zona Moldovei.

 

Părinții se relaxează, copiii se joacă

Tot ce ţine de sănătate corporală şi frumuseţe este asigurat de cei mai buni medici şi specialişti.

 

 

 

Serviciile oferite sunt multiple, de la fitness, aerobic, cycling, piscină sau spa, până la modelare corporală, estetică facială cu aparatură de ultimă generaţie, toate situate într-un spaţiu arhitectural foarte frumos.

În cadrul centrului, copiii vor avea un spaţiu de joacă, la subsolul clădirii.

„În timp ce părinţii pot opta pentru diverse forme de mişcare sau relaxare, copiii lor sunt atent supravegheaţi de persoane specializate într-un loc de joacă foarte bine dotat“,spune Ana Maria Grigoraş, manager Oxygen Iaşi.

Mai mult, în cadrul centrului, clienţii vor avea posibilitatea de a opta pentru cea mai revoluţionară spălătorie auto din oraş.

 

Noul centru Oxygen, pe patru niveluri, lângă Băile Nicolina

Calitatea serviciilor, pe primul plan

Noul centru Oxygen îşi propune satisfacerea celor mai pretenţioase cerinţe de confort, relaxare, ambianţă, design şi wellness.

„Pentru noi, clientul este foarte important. Lucrăm doar cu branduri cunoscute şi ne dorim să le oferim ce e mai bun şi mai inovativ pe piaţă. Mergem în direcţia garantării rezultatelor şi asta e satisfacţia muncii noastre. Punem accentul mai mult pe calitate decât pe cantitate, dar şi cantitatea este destul de mare. Femeile, în general, vin la noi pentru un aspect fizic foarte plăcut şi pentru o stare de sănătate şi un psihic mai bun. De aceea, ne adresăm unor persoane care vor calitate şi care au un anumit standard“, menţionează Ana Maria Grigoraş.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments