Dan Mihalache, eliberat din funcţia de consilier prezidenţial şi acreditat ambasador în Marea Britanie

0
147

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 8 iunie decretele privind eliberarea din funcția de Consilier Prezidențial a lui Sorin-Dan Mihalache.

De asemenea, Iohannis a semnat și decretul de acreditare a lui Sorin-Dan Mihalache în calitatea de Ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Klaus Iohannis a mai semnat, miercuri, și alte decrete:

  • Decret privind acreditarea doamnei Brânduşa Ioana Predescu în calitatea de Ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Regatul Ţărilor de Jos (Olanda);
  • Decret privind acreditarea domnului Ion Vîlcu în calitatea de Ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Statele Unite Mexicane;
  • Decret privind acreditarea domnului George Gabriel Bologan în calitatea de Ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica San Marino.
  • Decret pentru supunerea spre ratificare Parlamentului a Acordului privind transferul și mutualizarea contribuțiilor la Fondul unic de rezoluție, semnat la Bruxelles la 21 mai 2014.

 

(Sursa: dcnews.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTramvaiul GROAZEI: accident rutier în Botoșani, provocat de un vatman BEAT CRIȚĂ
Articolul următorPonta: „E un dezastru în agricultură, s-a distrus în ultimele şase luni ce am reuşit în ultimii trei ani”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments