Gigi Becali, foc şi pară pe stelişti. Latovlevici, Adi Popa şi Pintilii, în colimatorul patronului

0
119

Gigi Becali a răbufnit după egalul (scor 1-1) înregistrat marţi seara de Steaua cu FC Basel, în Grupa E a Ligii Campionilor.

Finanţatorul „roş-albaştrilor” i-a criticat pe Iasmin Latovlevici, Adi Popa şi Mihai Pintilii.

„Gata, v-am înţeles cu Schalke şi cu Chelsea, însă dacă nici pe ăştia de la Basel nu am putut să-i batem, atunci înseamnă că în curtea noastră sunt probleme. Latovlevici nu mai joacă nimic, să-i spuneţi din partea mea că, dacă mai joacă în continuare aşa şi nu-şi revine, atunci nu o să se transfere ‘afară’ în viaţa lui. Păi ce face? E nebun la cap, mă ia la mişto? Şi cu Adi Popa ce se întâmplă? A dat o pasă de gol, dar ce, gata şi-a revenit? A alergat în gol tot meciul! Voi nu vedeţi că nu mai e în stare să dribleze pe nimeni? Nici Pintilii nu mi-a plăcut, dacă nu e apt sută la sută fizic, atunci nu-l mai băgaţi în teren”, a declarat Becali, conform Fanatk, portal apropiat de Laurenţiu Reghecampf.

Becali a fost deranjat şi de atitudinea lui Latovlevici la conferinţa de presă de dinaintea meciului: „Lato să-şi vadă de treaba lui. Să nu mai ia el lumea la mişto, că nu suntem la circ! Fotbalul te pedepseşte când îl iei la mişto! După aia se plânge că are ce are Piţurcă cu el”.

Doar un singur punct a acumulat Steaua în primele trei etape ale grupelor Ligii Campionilor.

 

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments