Carcase de porc pe șosea, în zona Bucium-Iași (VIDEO)

0
214
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/mXYd4q-dezI?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Foto: ziaruldeiasi.ro

În această dimineață, o autoutilitară ce transporta carcase de porci s-a răsturnat în zona Bucium. Șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă, din cauza vitezei. În urma incidentului, șoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

 

În timpul manevrelor, motorul dubei a luat foc, fiind necesară interventia pompierilor. Partea din spate a maşinii s-a desprins de saşiu, iar cablurile care făceau legătura între camera frigorifică şi cabina şoferului au făcut scurt circuit şi au declanşat un mic incendiu, arată Ziarul de Iași.

 Din motive siguranță, echipele prezente la fața locului au decis blocarea traficului pe ambele sensuri până când autoturismul va fi ridicat și îndepărtat de pe partea carosabilă.

La fața locului s-au deplasat echipe de la descarcerare, pompierii dar și medicii de la SMURD. Autoturismul transporta porci sacrificați, către Iași, iar în cabină se aflau doar șoferul și un pasager, însa doar soferul a fost ranit. Traficul in zona se desfasoara cu dificultate.

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments