Fetiță de numai 7 ani, lovită mortal pe trecerea de pietoni. Șoferul abia a fost eliberat din pușcărie

0
91

Jale şi revoltă într-o familie din Mătăsaru, judeţul Dâmboviţa. O fetiţă de numai 7 ani a fost omorâtă pe trecerea de pietoni de un bolid condus de un şofer fără permis, care băuse, după cum au arătat şi analizele.

 

Culmea este că bărbatul s-a eliberat de curând din puşcărie, unde a fost închis pentru conducere fără permis şi vătămarea unui pieton.

 

Martorii cumplitului accident povestesc că bărbatul aflat la volan chefuia în maşină decapotabilă, alături de doi prieteni. Chiar înainte de accident, tinerii s-au filmat în timp ce se distrau cu alcool şi muzica dată la maximum.

 

Preocupat de petrecerea din maşină, şoferul n-a observat fetiţa de 7 ani care tocmai trecea stradă, pe zebră, ca să-şi cumpere o îngheţată de la magazin. Iniţial, anchetatorii l-au reţinut pe bărbatul de 32 de ani, dar judecătorii au decis să îl cerceteze sub control judiciar.

 

Martorii povestesc că fetiţa de 7 ani s-a asigurat înainte de a călca pe trecerea de pietoni. Dar, condusă cu viteză foarte mare, maşina a apărut ca din senin şi a izbit-o în plin.

 

Şoferul, Emil Moise, susţine însă că fetiţa i-a apărut brusc în faţa maşinii şi n-a mai avut când să frâneze.

 

Poliţiştii l-au reţinut iniţial pentru 24 de ore pe şofer, pentru ucidere din culpă, însă procurorii au decis să îl lase în libertate şi să fie cercetat sub control judiciar. El riscă acum 7 ani de detenţie.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentATENȚIE, VINE CANICULA! Prognoza meteo pe următoarele două săptămâni
Articolul următorFiul lui Dan Adamescu, urmărit internațional, arestat la Londra
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments