Unchiul vitreg. Vasluian de 58 de ani, arestat preventiv după ce și-a violat de două ori nepoata de numai 14 ani

0
142

Magistraţii Judecătoriei Huşi au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui bărbat de 58 de ani, din satul Focşa, comuna Lunca Banului, sub acuzaţia de act sexual cu minor, în formă continuată, victimă fiind o nepoata acestuia, în vârstă de 14 ani.

 

Cazul a ieşit la iveală la sfârşitul săptămânii trecute, cel care a sesizat poliţiştii fiind chiar tatăl copilei. Iniţial, bărbatul a acuzat că fiica sa a fost violată. Pe parcursul cercetărilor, însă, minora a declarat poliţiştilor că a fost de acord să întreţină relaţii sexuale cu unchiul său, scrie „Adevărul”.

 

„S-a reţinut în fapt că, la datele de 08 iunie şi 11 iunie 2016, inculpatul, în vârstă de 58 de ani, a întreţinut două acte sexuale normale cu minora în vârstă de 14 ani, care au avut loc la domiciliul acestuia din comuna Lunca Banului, judeţul Vaslui. Inculpatul a recunoscut faptele precizând că, actele sexuale s-au consumat cu acordul persoanei vătămate, aspect confirmat de aceasta pe parcursul cercetărilor. Victima a beneficiat de consilierea unui psiholog, fiind audiată în prezenţa unui apărător”, arată procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi.

 

În timpul audierilor, bărbatul de 58 de ani a pus relaţiile nefireşti avute cu nepoata minoră pe seama consumului de alcool.

 

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Huşi, a admis propunerea de arestare preventivă înaintată de procurori şi au dispus arestarea inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments