Sărutul morții. O tânără de 20 de ani s-a stins sub ochii iubitului care tocmai o sărutase. Vezi ce s-a întâmplat de fapt

0
136

O tânără de 20 de ani din Montreal a murit după ce iubitul ei a sărutat-o. Mama fetei a declarat că Myriam era alergică la alune, lucru care i-a adus moartea.

 

Myriam fusese cu prietenul ei la o petrecere, după care a decis să rămână la el peste noapte. Înainte de-a merge la culcare, tânărul a mâncat unt de arahide, după care a sărutat-o pe tânără, potrivit declaraţiei mamei fetei.

 

El nu ştia despre alergia fetei, iar la scurt timp după ce s-au sărutat, tânăra a intrat în şoc. Băiatul a sunat imediat la Urgenţe, iar o ambulanţă a preluat-o pe Myriam. Din păcate însă, medicii nu au mai putut să o ajute.

 

„Tinerii care ştiu că suferă de alergii, ar trebui să aibă mereu cu ei medicamentul prescris de alergolog. În astfel de situaţii, viaţa pacientului poate fi salvată doar dacă se intervine imediat după ce alergia a apărut. Persoanele alergice trebuie să îşi anunţe prietenii că suferă de aşa ceva şi să îi pregătească în cazul în care apare o urgenţă”, a declarat un specialist de la Spitalul din Montreal.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments