Ștefania riscă să moară dacă nu o ajutăm!

0
108

Asociația „Salvează o inimă” a preluat un caz grav, cu o fetiță de numai 7 ani și 6 luni, diagnosticată cu o malformație gravă a inimii, care îi pune viața în pericol.

 

Iată tragica sa poveste:

 

Ştefania Toma s-a născut în noaptea de Crăciun şi a fost cel mai frumos cadou pe care îl putea aştepta familia. Este o fetiţă plină de viaţă şi foarte veselă. În cei 7 ani şi jumătate de viaţă, a practicat înot, balet, AIKIDO şi şah.

 

În urmă cu aproximativ 3 ani, la efort spunea că „o doare inima”. Da fapt, avea un ritm cardiac mult prea crescut. Cu timpul însă, stând în pat liniştită, devenea albă, cu pielea rece şi inima îi bătea foarte repede. Fetiţa de doar 7 ani şi jumătate a fost diagnosticată recent cu Sindrom de preexcitație de către Dr. Radu Vătășescu, medic primar aritmologie şi electrofiziologie. În cadrul acestui sindrom apar tulburări ale ritmului cardiac, care apar din naştere (congenitale), şi care în anumite situaţii pot pune viaţa pacientului în pericol, aşa numita „moarte subită”. Tratamentul în aceste cazuri constă în eliminarea acestor tulburări de ritm cardiac printr-o procedură specifică de electrofiziologie, care se numeşte Ablaţie şi costă 4.500 de Euro. Procedura va fi realizată la Spitalul Monza din Bucureşti – Secţia de Chirugie Cardiacă Pediatrică, CardioPediatric Center, de către Dr. Radu Vătășescu, în anestezie generală efectuată de către Dr. Antonela Mureşan, medic primar anestezie şi terapie intensivă.

 

Din toate sporturile, Ştefania a rămas cu şahul, dar ne dorim din tot sufletul să se facă bine şi să redevină copilul acela vesel, plin de viaţă şi cu poftă de mişcare. Haideţi să o ajutăm să ajungă o campioană!

 

Donații se pot face şi aici:

Denumire entitate:  Asociaţia “SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

    Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

    Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

    CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

 

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

 

Banca Transilvania Botoşani

Vă rugăm să specificaţi pentru cine faceţi donaţia

Donatorii vor fi specificaţi pe pagină: Sponsori

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments