Laura Cosoi, la înmormântarea vărului său. Cătălin Pop, profesorul mort în groaznicul accident de la Perșani, a fost îngropat astăzi (VIDEO)

0
304

Cătălin Pop, coordonatorul ansamblului folcloric „Cătălina” de la Palatul Copiilor din Iaşi, vărul Laurei Cosoi și unul dintre cei patru decedați în accidentul de autocar de vineri din Brașov, a fost înmormântat duminică.

 

Cătălin Pop, vărul Laurei Cosoi, mort în accidentul de autocar de la Brașov, a fost condus duminică pe ultimul drum. Unul care a venit mai repede pentru el, vineri, atunci când mergea, alături de elevii săi, la un festival de folclor la Arad.

 

Vizibil afectată de moartea vărului său, artista, care a purtat o rochie neagră și a renunțat la machiaj, și-a stăpânit cu greu lacrimile, scrie „Libertatea”.

 

Foto: Libertatea

La ceremonia religioasă au fost prezente sute de persoane, pe lângă familie și prieteni, la slujbă participând și simpli oamnei care au auzit de tragedie.

 

 

Trupul neînsulfetit al bărbatului a ajuns în Iași noaptea trecută și a fost depus la biserica Toma Cozma unde sute de persoane au venit rând pe rând să-și ia rămas bun de la cel care a coordonat ansamblul folcloric de la Palatul Copiilor.

 

Foto: Libertatea

Zeci de coroane s-au adunat în fața bisericii, iar cei care au venit să-i aducă profesorului un ultim omagiu abia și-au putut stăpâni lacrimile.

 

Tot astăzi au fost înmormântați și cei doi șoferi ai autocarului și tânărul coregraf de 19 de ani morți în accidentul din Brașov.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments