A făcut praf cinci mașini. Un șofer beat criță a făcut prăpăd într-o parcare din București

0
146

Un tânăr aflat la volanul unui autoturism a provocat un accident teribil pe Calea Griviţei, din Bucureşti. Băut bine, conducătorul auto a pierdut controlul maşinii şi a lovit cinci maşini parcate.

 

Accidentul a avut loc, în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 12.30. Un martor ocular a declarat că impactul a avut loc între Podul Basarab şi Podul Grant. Un autoturism în care se aflau doi tineri a lovit cinci maşini parcate pe marginea Căii Griviţei.

 

Oficiali din cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei au declarat că la volanul autoturimului marca BMW se afla un tânăr de circa 30 de ani, iar în dreapta lui se afla soţia acestuia. Bolidul în care se aflau cei doi a făcut praf două autoturisme Ford, un Trabant, unul marca Alfa Romeo şi unul marca Skoda Fabia.

 

În urma impactului, cei doi ocupanţi ai maşinii au fost răniţi. La faţa locului au ajuns patru maşini de poliţie şi o ambulanţă SMURD care a acordat îngrijiri medicale răniţilor.

 

Cei doi ocupanţi ai maşinii au fost transportaţi la spital. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că şoferul avea o alcoolemie mare: 0,99 alcool pur în aerul respirat.

 

Conducătorul autoturismului vinovat de producerea accidentului s-a ales cu dosar penal. Poliţiştii rutieri îl cercetează pentru distrugere şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

(Sursa: EVZ.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments