Avion de mici dimensiuni, prăbușit în județul Brașov. Pilotul și pasagera au murit

0
162

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, astăzi, între localităţile braşovene Şinca şi Perşani, informează purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja. În avion erau două personae: pilotul și pasagera. Pasagera a murit în accident, iar pilotul, un italian, s-a stins câteva ore mai târziu la spitalul din Târgu Mureş.

 

Pilotul avionului de mici dimensiuni care s-a prăbuşit sâmbătă între localităţile braşovene Şinca şi Perşani, un cetăţean italian de 66 de ani, a decedat în ciuda eforturilor de a-l stabiliza, de peste 4 ore, depuse de medicii de la medicii UPU SMURD Târgu Mureş.

 

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SVJU) Târgu Mureş, Mariana Negoiţă, a declarat că personalul medical al UPU SMURD a depus toate eforturile posibile, dar că pacientul a suferit multiple leziuni incompatibile cu viaţa şi nu a mai putut fi salvat.

 

 

Parchetul Curţii de Apel Braşov a constituit un dosar în cazul aeronavei de mici dimensiuni care s-a prăbuşit sâmbătă în judeţul Braşov, pentru cercetarea evenimentului.

 

„Referitor la accidentul din Şinca Veche în care a fost implicat un avion de mici dimensiuni: erau două persoane la bord, una a decedat, a doua a suferit politraumatisme. A fost trimis un elicopter pentru a o prelua şi a o transporta la spital. Elicopterul se afla în misiune spre Ghimbav şi a fost direcţionat spre Şinca Veche”, a precizat Ministerul Afacerilor Interne.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTerorismul islamic lovește în Bangladesh. 20 de clienți ai unui restaurant, printre care și italieni, luați ostatici
Articolul următorCOD GALBEN de instabilitate atmosferică. Jumătate din zona Moldovei va fi afectată
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments