Tragedie. Un șofer slovac a lovit în plin doi căruțași, la intrarea în comuna ieșeană Cristești. Una dintre victime a decedat

0
93

Foto: NewsPascani.com

Accident grav în urmă cu această după-amiază, la intrarea în comuna ieșeană Cristești. Un șofer slovac în vârstă de 44 ani a lovit în plin doi căruțași. 

 

Din primele informații se pare că șoferul autoutilitarei a adormit la volan și a lovit în plin doi bărbați în vârstă de 45, respectiv 25 de ani din comuna Moțca, pe care i-a târât 50 de metri. Bărbatul mai în vârstă a murit, în ciuda eforturilor medicilor.

 

Cele două persoane se întorceau de la un centru de colectare, unde au dus fier vechi.

 

La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Ambulanță care a transportat victimele la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. 

 

„În compartimentul de primiri urgențe au fost aduse două victime de accident rutier. Un pacient de 45 de ani, în stare foarte gravă care a necesitat intubație, resuscitare, care prezenta traumatism cranio cerebtral cu multiple fracturi de craniu. Starea acestuia s-a agravat, s-a decis intervențoie chirurgicală de urgență pe abdomen pentru a se opri sângerarea abdominală. A fost transferat În ATI. Din nefericire aici a intrat din nou în stop cardio respirator și nu a mai putut fi resuscitat, motiv pentru care s-a declarat decesul”, a declarat Diana Acsinte, purtător cuvânt Spitalul Municipal Pașcani.

 

(Sursa: NewsPascani.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments