Atentat la sănătatea turiștilor de pe Litoral! Peste 100 de kilograme de carne stricată și pește alterat, la Vama Veche

0
139

Inspectorii constănțeni ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC) au efectuat, astăzi, mai multe controale în stațiunile de pe litoral 2 Mai și Vama Veche. În urma verificărilor, autoritățile au găsit produse alterate, care urmau să fie puse la vânzare.

 

Inspectorii de la Protecția Consumatorului au controlat ieri mai multe unităţi de alimentaţie publică din 2 Mai și Vama Veche pentrua verifica dacă agenții economici respectă normele sanitare în vigoare. În urma verificărilor, aceștia au găsit la un restaurant 40 de kilograme de peşte şprot care era vechi, marfa fiind aruncată.

 

La un alt local din Vama Veche, neregulile au fost și mai mari, fiind pusă în pericol sănătatea oamenilor. Într-un frigider care nu funcționa, angajații țineau peste 100 de kilograme de peşte şi carne, fără elemente de identificare, care începuseră să se strice.

 

Aici, pe lângă distrugerea mărfii, comisarii au luat decizia de a suspenda temporar activitatea până la remedierea neregulilor constatate. La cele două restaurante, comisarii ANPC au aplicat amenzi în valoare de 15.000 de lei.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments