NORA LUI RĂDEANU e bombă rău! Așa brunetă n-ai văzut. E din neamul milionarilor Holicov!

0
7191

Milioane de euro plus milioane de euro formează trustul Rădeanu-Holicov. Căsătoria verii în Iaşi: fiul lui Constantin Rădeanu o ia de soţie pe una dintre fiicele lui Mihai Holicov. Astfel se vor înrudi două dintre cele mai bogate familii din Iaşi. Bucurie de zile mari: taman după ce au depus actele, Robert (23 de ani) şi Maria (22 de ani) au aflat că vor fi părinţi.

 

Robert Rădeanu şi Maria Holicov formează un cuplu de mulţi ani şi acum au decis să-şi unească destinele. Cei doi tineri vor merge la cununia civilă duminică, 17 iulie.

 

Relaţie cu năbădăi

Robert Rădeanu are 23 de ani, este absolvent al Universităţii „Petre Andrei“ din Iaşi şi lucrează la firma familiei care administrează Restaurantul „La Castel“. Maria Holicov, care pe 13 august va împlini 22 de ani, este studentă la Facultatea de Economie şi Administrarea afacerilor din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“. „Noi suntem împreună din clasa a VIII-a. A fost o prietenie frumoasă, dar ca, în orice relaţie, au fost şi probleme. Când ne-am cunoscut, eram nişte copii. Pe urmă am crescut şi au apărut unele probleme. Eu aveam «avioane» în cap, ea era nemulţumită, aşa că ne-am despărţit. După vreo trei ani, în care ambii am experimentat, am ajuns la concluzia că împreună ne este cel mai bine şi am decis să ne căsătorim“, spune Robert Rădeanu.

 

Mariei îi place să posteze fotografii în ipostaze sexy

Petrecere de familie

După ceremonia de la Oficiul Stării Civile, cei doi tineri plănuiesc să facă doar o petrecere, urmând ca nunta să o facă anul viitor, în tot în luna iulie. „După cununia civilă o să facem o mică petrecere «La Castel». Nu se putea în altă parte, nu?! Vor fi doar neamurile, dar e suficient. Numai familiile şi suntem vreo 70 de persoane. E mai mult decât suficient. Petrecerea mare va fi la anul“, spune, mândru, socrul mic, Mihai Holicov.

„Va fi ceva simplu, rustic. O să tăiem un porc, o oaie, nişte raţe. Mâncare tradiţională, fără nimic special. Nu vrem să facem nu ştiu ce mare petrecere sofisticată. Nici nu mi-am luat încă un costum pentru duminică. Maria şi-a găsit o rochie foarte frumoasă, roz. Probabil că eu îmi voi lua o cămaşă roz şi un costum negru“, adaugă ginerică Rădeanu.

 

„Căutăm naşi!“

Cum nunta va avea loc de-abia anul viitor, cei doi tineri nu şi-au stabilit încă naşii. „Nu au încă naşi. Dăm anunţ la ziar: «Cine vrea să le fie naşi». Glumesc. Eu le-am spus să-şi găsească naşi tot un cuplu tânăr, nişte prieteni de-ai lor apropiaţi. Nu are rost să-şi aleagă nişte naşi pentru nu ştiu ce… Ei au nevoie tot de un cuplu tânăr, care să le fie aproape, să-i susţină“, spune socrul mic.

 

Robert şi Maria se pregătesc de o iubire ca-n filme

Vor avea un copil

Marţi, 13 iulie, la câteva zile după ce au depus actele, Maria a fost şi a făcut un test de sarcină şi i-a dat lui Robert marea veste: vor avea un copil. „Sunt foarte fericit. Dimineaţă (n.r. – marţi dimineaţă), Maria mi-a spus că voi fi tătic. E ceva extraordinar. Nu ştim încă ce va fi. Eu mi-aş dori şi cred că este băiat. Dar asta mai puţin contează, important este să fie sănătos“, spune Robert, care mai precizează că va locui împreună cu soţia sa într-un apartament situat în spate Restaurantului Little Texas din zona Moara de Vânt.

 

 

Imobiliare şi agricultură versus Rădeanu şi Holicov, o alianţă de putere în Iaşi

Printre cele mai bogate familii din Iaşi

Părinţii celor doi tineri sunt doi potenţi oameni de afaceri din judeţul Iaşi.

Constantin Rădeanu este patronul Restaurantului „La Castel“ şi al Complexului comercial EGros. Este implicat în mai multe afaceri imobiliare, printre care un proiect imobiliar în Bucium, unde doreşte să construiască 55 de case, de 55 şi 74 mp.

 

Citește și EXCLUSIV. Similea și Surdu, bătaie pe moșia familiei de la Vișani

 

Mihai Holicov deţine compania Holi Mark, cu activităţi în domeniul agriculturii. Prin intermediul firmei sale, Holicov deţine 540 de hectare de teren. Fraţii Holicov, dintre care unul este primar la Sineşti, precum şi copiii lor deţin zeci de afaceri în zona Iaşului. Tineretul Holicovilor este o parte importantă a vieţii mondene din Iaşi.

 

Ovidiu Benţa şi Maria, pe vremea când se iubeau

Maria a avut o relaţie cu unul dintre băieţii lui Benţa

În perioada cât a fost despărţită de Robert, Maria a avut relaţii cu alţi tineri bine situaţi din lumea mondenă a Iaşului. În urmă cu doi ani, Maria forma un cuplu cu Ovidiu, fiul patronului de la Select, Constantin Benţa, cei doi postând mai multe poze pe o reţea de socializare. „Ştiţi cum e. În viaţă, când eşti tânăr, e bine să ai prieteni. Să fii într-un grup cât mai mare de prieteni. Mai bine să ai prieteni decât duşmani. Maria a avut şi are mulţi prieteni. Nu ştiu dacă a fost iubitul ei. Nu mai are rost să vorbim despre asta acum“, a comentat, laconic, Mihai Holicov relaţia pe care a avut-o fiica sa cu Ovidiu Benţa.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Imnul Hurrit – cea mai veche melodie din lume. Cum am ajuns să cunoaștem această comoară muzicală
Articolul următorUPDATE. LOVITURĂ DE STAT, în TURCIA. Armata spune că a preluat controlul țării
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments