Concordia Chiajna, blocată în Istanbul. Mâine, ar trebui să joace finala Cupei Ligii cu Steaua

0
124

Foto: Facebook

Delegația echipei de fotbal Concordia Chiajna se află blocată în Istanbul, potrivit paginii de Facebook a clubului, după ce armata a preluat puterea în Turcia, transmite Agerpres.

 

„Delegația Concordiei Chiajna se află încă în Istanbul, un oraș care fierbe în aceste momente. Suntem la un hotel lângă aeroportul principal din Istanbul. Vă vom ține la curent cu evoluția evenimentelor. Sperăm să ajungem cu bine în țara”, se arată în comunicatul grupării ilfovene.

 

Concordia a desfășurat un stagiu de pregătire în Turcia și urma să revină în țară, unde sâmbătă are programate antrenamentul oficial și conferința de presă premergătoare finalei Cupei Ligii. Finala Cupei Ligii este programată duminică, de la ora 20,00, cu Steaua București, pe Arena Națională din București.

 

(Sursa: HotNews.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentLovitura de stat din Turcia a eșuat. Erdogan, susținut de populație. Militarii rebeli se predau pe capete
Articolul următorE oficial: Simona Halep nu participă la Jocurile Olimpice de la Rio. „Familia este mult mai importantă pentru mine”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments