Verdict final: Dan Condrea s-a sinucis. Dosarul morții patronului Hexi Pharma a fost închis

0
98

Dosarul morții lui Dan Condrea a fost închis, a anunțat miercuri dimineață Parchetul General, care a prezentat concluzilile raportului de expertiză criminalistică.

 

Expertiza tehnică a arătat că mașina pe care o conducea Dan Condrea nu a avut probleme tehnice. Acest lucru a dus la concluzia că moartea patronului de la Hexi Pharma a fost un act suicidal, a anunțat procurorul Cornelia Adriana Şandru, consilier personal al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

 

Dan Condrea a murit pe 22 mai, în urma unui accident rutier produs pe drumul dintre Corbeanca și Buftea, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de un copac. Procurorii de la Parchetul General au stabilit, la câteva zile de la producerea accidentului în care și-a pierdut viața Dan Condrea, că patronul Hexi Pharma a făcut nu mai puțin de 13 ture între Buftea și Corbeanca, în decurs de o oră, înainte de accident. În intervalul de timp 17.31 – 18.38 (n.r. ora producerii accidentului), Condrea a condus aproximativ 130 de kilometri, ținând cont de faptul că între Buftea și Corbeanca sunt ceva mai mult de 10 kilometri. Cursa nebunească a fost înregistrată de o cameră de luat vederi amplasată în Buftea. La ultima trecere înspre Corbeanca, Opel-ul afaceristului s-a izbit violent de unul dintre copacii de pe marginea drumului.

 

Circumstanțele morții lui Condrea au ridicat mai multe semne de întrebare, întrucât patronul Hexi Pharma era în mijlocul unui scandal, după ce s-a descoperit că dezinfectanții produși de firma sa și folosiți în spitale erau diluați. De altfel, Dan Condrea era un șofer experimentat, astfel că circumstanțele în care s-a produs accidentului au ridicat suspiciuni, mai ales că polițiștii care au ajuns la fața locului nu au găsit urme de frână pe carosabil.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments