Portierele unui autoturism de lux, burdușite cu țigări de contrabandă la Albița

0
115

În P.T.F. Albiţa, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit 15.760 ţigarete cu timbru de acciză R. Moldova pe care un bărbat încerca să le introducă în ţară ascunse în portiera din spate a  autoturismului pe care îl conducea.

 

În ziua de 21 iulie a.c., în jurul orei 10.00, la P.T.F. Albiţa/ judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetăţeanul român Ştefan H., în vârstă de 47 de ani, conducând un autoturism marca Chrysler Grand Voyager, înmatriculat în Bulgaria.

 

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului, ocazie cu care, echipa comună de control formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit ascunse în portiera spate stânga a autoturismului, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 2.400 ţigarete, cu timbru de acciză R. Moldova.

 

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare de 540 lei şi sancţionarea contravenţională a lui Ştefan H. cu amendă în valoare de 5.000 lei.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCopil de 12 ani, SCLAV pe moșia viceprimarului din comuna vasluiană Vetrișoara
Articolul următorA vrut să iasă cu microbuzul și remorca din țară pe la Albița, dar a uitat că nu are permisul de conducere în regulă
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments