Eleva-mămică din Vaslui care a avut a treia medie pe județ la Bacalaureat, a intrat la Facultatea de Drept din Iași

0
110

Maria Elisa Pălimaru, absolventa-mamică din judeţul Vaslui, care s-a clasat a treia pe judeţ la Bacalaureat, a intrat la buget la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, transmite Mediafax.

 

Deşi concurenţa a fost acerbă, tânăra a fost admisă la buget, clasându-se pe locul 16 din 706 candidaţi, cu media 9,38. 

 

„Nu mă aşteptam la un rezultat atât de bun, având în vedere că m-am decis târziu să dau admitere la Drept şi am avut la dispoziţie doar o săptămână să învăţ. Alegerea Facultăţii de Drept am făcut-o în ultimul moment, dar nu am renunţat la pasiunea mea, istoria, deocamdată e în standby. Am decis să studiez dreptul, pentru că mă avantajează mai mult, pentru planurile mele de viitor”, a declarat, pentru Mediafax, Maria Elisa Pălimaru. 

 

Tânăra a fost premiată recent la Piatra Neamţ, de Organizaţia „Neamunit”, la finalul Şcolii de Vară a profesorilor de istorie din România, care s-a desfăşurat la Agapia.

 

Maria Elisa Pălimaru a primit o diplomă pentru „străduinţa de care a dat dovadă şi pentru performanța obţinută la examenul de Bacalaureat”, precum şi un ajutor financiar. 

 

Maria Elisa Pălimaru a absolvit ştiinţe sociale, la Liceul „Mihail Kogălniceanu” din Vaslui. La examenul de Bacalaureat a obţinut 9.90 la Limba Română, 10 la Istorie şi 10 la Geografie.

 

(Sursa: HotNews.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments