Călin Popescu Tăriceanu, în fața instanței supreme. Este acuzat de mărturie mincinoasă

0
77

Călin Popescu Tăriceanu a ajuns astăzi în fața instanței în dosarul în care este acuzat de mărturie mincinoasă. Şeful a ajuns în această situaţie după ce a depus o declaraţie de martor în ancheta privind Ferma Băneasa. Procurorii susţin că Tăriceanu ar fi minţit în declaraţia de martor.

 

​Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului în legătură cu depoziţia de martor în dosarul „Ferma Băneasa”.

 

„La data de 15 aprilie 2016, în cadrul actelor de cercetare efectuate pentru lămurirea cauzei referitoare la retrocedarea presupus nelegală a unei suprafețe din Pădurea Snagov și a Fermei Băneasa, inculpatul Popescu Tăriceanu Călin Constantin Anton, în depoziția luată sub jurământ, a făcut declarații necorespunzătoare adevărului cu privire la aspecte esențiale ale cauzei”, se arată într-un comunicat al DNA.

 

La ieșirea din instanță, Călin Popescu Tăriceanu a fost asaltat de jurnaliști și întrebat de dosarul în care este implicat Sorin Ovidiu Vîntu și Liviu Mihaiu. Președintele Senatului nu a făcut nicio declarație.

 

(Sursa: EVZ.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentExplozie în Copou. Experții de la INSEMEX ar putea cere decopertatea străzii pentru a verifica întreaga rețea de gaz
Articolul următorTragedie. Tânăr vasluian, mort prin electrocutare la bâlciul anual de la Adjud
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments