VIDEO. Dragoste cu năbădăi: Lindsay Lohan, agresată de iubitul său pe o plajă din Grecia

0
252

Actriţa Lindsay Lohan este din nou în centrul unui scandal, din cauza unui incident violent pe care l-a avut cu iubitul său pe insula grecească Mykonos, în luna iulie.

 

Conform tabloidului Daily Mail, logodnicul său se numeşte Egor Tarabasov şi este un playboy rus, în vârstă de doar 23 de ani.

 

 

În fotografiile care au fost date publicităţii abia acum, deşi incidentul a avut loc în urmă cu 2 săptămâni, se vede cum cei doi se luptă din cauza unui telefon, pe care bărbatul încearcă să pună mâna.

 

 

Lindsay Lohan nu a oferit prea multe detalii despre această ceartă, spunând doar că ea i-a aruncat telefonul lui Egor, după ce bărbatul i l-a confiscat pe al ei: „Egor a băut prea mult şi a luat-o razna.”

 

De altfel, ea a dezvăluit adevărul despre relaţia cu Egor în urmă cu câteva zile, atunci când a ţipat de la balconul unui apartamemnt din Knightsbridge: „Vă rog, vă rog! M-a strâns de gât. Aproape că m-a omorât!”. Incidentul a fost filmat de un vecin şi a devenit viral pe internet.

 

A fost chemată poliţia la faţa locului, însă nimeni nu a fost pus sub acuzare.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAșa, mai rar! Bancomatul care i-a făcut fericiți pe locuitorii din Găești: solicitau 50 de lei și le dădea dublu
Articolul următorUn bărbat înarmat a creat panică într-un orășel din Germania. A intrat plin de sânge într-un restaurant și a scos toți clienții afară
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments