A început procesul profesoarei care și-a tranșat soțul și l-a aruncat la tomberon în Târgu Frumos. Femeia nu-și recunoaște fapta

0
208

La Tribunalul Neamţ a început procesul profesoarei de geografie din Roman, acuzată că şi-a tranşat soţul la sfârşitul anului trecut şi i-a aruncat cadavrul într-un tomberon din Târgu Frumos.

 

Femeia nu a recunoscut acuzaţiile şi susţine că totul este o înscenare. Însă, imaginile surprinse de camerele de supraveghere o dau de gol, potrivit anchetatorilor.

 

Procesul profesoarei de geografie din Roman a început practic în urmă cu două luni, însă instanţa a cerut atunci lămuriri suplimentare asupra unor probe. Miercuri, 10 august, a fost primul termen în urma căruia magistraţii vor trebui să înţeleagă evenimentele petrecute în septembrie anul trecut.

 

În cadrul anchetei, femeia de 65 de ani a fost găsită cu discernământ în timpul comiterii faptei, chiar dacă nu a recunoscut niciodată că şi-ar fi omorât ea soţul. Aceasta, practic, l-a tranşat pe bărbat şi l-a pus în trei saci, pe care i-a aruncat la un tomberon din altă localitate.

 

 

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care Ana Zaharia a dat jos dintr-un taxi trei saci de plastic, în care se afla trupul ciopârţit al soţului ei. Pe imagini se poate vedea cum femeia şi soferul de taxi se dau jos din maşină şi se duc la portbagaj, unde se aflau sacii de plastic. Pensionara a luat singură sacii din maşină şi nu a fost ajutată de taximetrist.

 

Ulterior, şoferul a anunţat poliţia, deoarece a simţit un miros urât venind dinspre bagajul femeii şi a observat câteva pete de sânge curgând din saci. La sosirea oamenilor legii, Ana Zaharia a fost prinsă când încerca să arunce sacii într-un tomberon aflat în piaţa din Târgu Frumos.

 

Câteva părţi ale trupului au fost găsite în apartamentul comun, însă alte organe nu au fost găsite nici până astăzi. Femeia este cercetată acum pentru omor şi ar putea fi condamnată la 25 de ani de închisoare.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments