Accident mortal în apropiere de Gura Humorului. O femeie, mamă a doi copii, a murit în urma impactului dintre o mașină și o căruță

0
98

O femeie în vârstă de 40 de ani a murit, iar alte trei persoane, dintre care doi copii, au fost rănite, după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu o căruţă încărcată cu lemne, se arată într-un comunicat remis, joi, de Biroul de presă al ISU Suceava.

 

Potrivit sursei citate, accidentul rutier s-a produs pe DN 17, la intrarea în localitatea Ilişeşti dinspre Gura Humorului.

 

Un autoturism în care se afla o familie compusă din patru persoane, părinţi şi copii, a lovit în plin o căruţă încărcată cu lemne. Impactul a fost deosebit de violent, în urma acestuia mama celor doi copii, cu vârste cuprinse între un an şi şase luni şi şase ani, rămânând încarcerată.

 

La faţa locului s-au deplasat militarii de la Detaşamentul de Pompieri Suceava, cu două autospeciale pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, sprijiniţi de trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

 

Până la sosirea salvatorilor, copilul de 6 ani a fost preluat de o maşină şi transportat la spital, unde a ajuns în stare stabilă.

 

Pompierii militari au luat măsurile specifice de siguranţă, concomitent cu operaţiunile de extragere a victimei încarcerate. Din nefericire, pentru femeia de 40 de ani nu s-a mai putut face nimic, constatându-se decesul.

 

Soţul acesteia, în vârstă de 39 de ani, şi cel de-al doilea copil, ambii în stare de conştienţă, au fost preluaţi de echipajul TIM al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care i-a transportat la UPU din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

 

(Sursa: radioiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentNiciun membru al familiei regale britanice nu va fi prezent la funeraliile Reginei Ana
Articolul următorPopulația României scade ZILNIC cu 237 de persoane. Situația economică este principala cauză a declinului demografic
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments