JO Rio. Echipa feminină de spadă a Româniai s-a calificat în semifinale. În seara asta ne batem pentru o medalie!

0
976

România a învins astăzi echipa SUA cu scorul de 24-23 în sferturile de finală ale probei de spadă pe echipe. Ana-Maria Popescu (fostă Brânză), Simona Gherman și Simona Pop au fost o idee mai bune decât Kelley Hurley, Courtney Hurley și Katharine Holmes. Meciul a avut nevoie de minutul de aur, în care Ana-Maria Popescu a reușit tușa calificării.

 

„Am învins SUA și mă duc în vestiar ca să regăsim bucuria de joc pe care fetele astea din America o au, iar noi am pierdut-o. În vestiar am pierdut-o, acolo o găsim ca să o arătăm în semifinală!”, a declarat Ana Maria Popescu, pentru „Gazeta Sporturilor”, după superba victorie din partida cu SUA.

 

Scorul, pe relee:

A.-M. Popescu – K. Hurley 3-1

S. Pop – C Hurley 4-3

S. Gherman – K. Holmes 0-0

S. Pop – K. Hurley 4-5

A.-M. Popescu – K. Holmes 0-0

S. Gherman – C. Hurley 2-0

S. Pop – K. Holmes 0-2

S. Gherman – K. Hurley 3-4

A.-M. Popescu – C. Hurley 8-8

 

Semifinalele sunt programate să înceapă la ora 19:15 (ora României) și vor fi transmise în direct de TVR 1. Acestea sunt China-Estonia și Rusia-România! Rusoaicele au trecut în sferturile de finală de Franța (44-41).

 

Meciul pentru medalia de bronz este programat să înceapă la ora 24:00 (ora României), iar marele duel pentru titlul olimpic se va disputa începând cu ora 01:30 (ora României).

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments