Un angajat de la ApaVital, mort în urma traumatismelor suferite în teribilul accident de ieri, de pe E85 (VIDEO)

0
297

Accidentul îngrozitor petrecut ieri după-amiază, pe drumul European E85, la ieşirea din Ciohorăni, a mai făcut o victimă. Unul dintre pasagerii din mașina ApaVital a decedat în aceată dimineață la spital.

 

Primul care a murit, un tânăr din Suceava, se afla în maşina proiectată într-un tir care venea de pe contrasens, a decedat la momentul accidentului.

 

 

Alte trei victime fuseseră preluate cu Ambulanţa în Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Paşcani. Dintre acestea, un bărbat care se afla în maşina de la ApaVital, ce a fost răsturnată în şanţ, a decedat în dimineaţa acestei zile. Stătea pe scaunul din spatele şoferului, chiar pe partea care s-a izbit de pământ.

 

Citește și Accident îngrozitor, un TIR a pulverizat trei mașini. Nu vrei să vezi așa ceva

 

Este vorba despre Laurenţiu Dascălu, din Moţca. Omul a fost angajat al PSA, şi apoi preluat în echipa ApaVital. Avea doar 37 de ani, şi două fete. Suferise un traumatism cranio cerebral cu rană deschisă, şi a decedat în timpul operaţiei la Neurochirurgie.

 

(Sursa: NewsPascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Surpriză! Constantin Simirad se întoarce în Primărie: a fost numit consilier personal al primarului Mihai Chirica
Articolul următorIată că a apărut! A fost făcută publică lista membrilor fantomaticei Academii a lui Oprea. Cine se bucură de rente viagere pentru nimic
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments