Accident mortal mai puțin obișnuit, în Suceava. Doi săteni fără permis s-au urcat băuți, unul la volan, celălalt pe motociclietă și s-au întâlnit pe ulița satului

0
1108
Foto: informatiata.ro

Foto: informatiata.ro

Pe un drum din comuna Frătăuții Noi, județul Suceava, doi bărbați care nu aveau nici în clin nici în mânecă cu șofatul au fost implicați într-un grav accident rutier soldat cu moartea unuia dintre ei. Mașina condusă de supraviețuitor a lovit puternic motocicleta bietului om care a murit.

 

În miez de noapte, amândoi au simțit nevoia să dea o tură – unul cu mașina, celălalt cu motocicleta, prin comuna lor natală. Numai că destinul a făcut ca drumurile lor să se intersecteze undeva în localitate și, din cauza faptului că nici unul nu avea permis de conducere și, prin urmare experiență la șofat, inevitabilul s-a produs.

 

Bărbatul de 28 de ani, cel aflat la coarnele motocicletei, s-a trezit în fața mașinii consăteanului său în vârstă de 23 de ani și nu a mai putut evita impactul nimicitor. Ca și cum nu ar fi fost suficient că a călcat un om, șoferul mașinii s-a făcut nevăzut, însă a fost prins rapid de polițiștii suceveni care au realizat că tânărul nu numai că nu are permis, dar este și băut.

 

Alcoolemia de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat a dovedit acest lucru. Acum, una dintre familii  – cea a motociclistului care a plecat la plimbare fără permis de conducere -, se pregătește de înmormântare, iar cealaltă – cea a consăteanului său beat, tot fără permis, care a fugit de la locul faptei -, de vizite la arestul IPJ Suceava unde va sta cel  puțin 30 de zile pentru săvârșirea a trei infracțiuni: conducere fără permis și sub influența alcoolului și fugă de la locul accidentului.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments