Klaus Iohannis, vacanță în Germania cu escală în Palma de Mallorca

0
1035

Klaus Iohannis a anunțat recent că va plecat în vacanță în Germania, alături de soția lui. Președintele României a fost surprins pe aeroportul din Palma de Mallorca, înainte de a se întoarce în România. Imaginea cu Iohannis pe aeroport, citind o carte, a făcut senzație în mediul virtual.

 

Deşi anunţa că va merge în concediu la părinţi, În Germania, şeful statului a fost pozat într-un aeroport din Spania, aproape de o staţiune celebră pentru plajele ei exotice, potrivit știripesurse.ro. Un internaut l-a surprins pe Klaus Iohannis citind o carte înainte de a se îmbarca într-un avion.

 

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, efectuează, în perioada 17 — 25 august a.c., o deplasare privată și a plecat în cursul zilei de astăzi, din București, cu o cursă de linie, în Republica Federală Germania”, a anunțat în urmă cu doar câteva zile Administrația Prezidențială.

 

 

 

Părinţii actualului preşedinte sunt Susanne şi Gustav Heinz Johannis, amândoi saşi transilvăneni. Aceştia au imigrat ca pensionari în Germania, unde s-au stabilit la Würzburg, în Bavaria. Mama președintelui a lucrat la Spitalul de Copii, iar tatăl a fost blănar. Este a patra vacanță a lui Klaus Iohannis în mai puțin de doi ani de când a fost ales șef al statului. Primul concediu, în aprilie 2015, și l-a petrecut în insulele Madeira din Portugalia. Administrația Prezidențială a anunțat atunci „vacanța privată” abia după ce informația că soții Iohannis sunt în Madeira a apărut în presa portugheză. O a doua vacanță a președintelui Iohannis a fost cea din august 2015. A durat aproximativ două săptămâni, iar Klaus Iohannis a fost la vila de protocol de la Neptun și la Sibiu. Cea de-a treia vacanță petrecută de Klaus Iohannis ca președinte al României a fost luată la finalul lui 2015 și s-a prelungit până în ianuarie 2016. Klaus și Carmen Iohannis și-au petrecut sărbătorile de iarnă la Miami.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments