VIDEO. Numai milionar să nu fii! Iată ce face fosta logodnică a unuia dintre ei pentru a-l ușura de bani

0
143

Un milionar din Florida, care se află în plin proces cu fosta sa logodnică pe care a acuzat-o de furt, în timp ce aceasta a susținut că a fost bătută de el, a făcut public un videoclip în care se poate vedea cum femeia se lovește singură, informează DailyMail.

 

Scott Mitchell a acuzat-o pe fosta sa iubită, Mary Hunt, că i-a furat bijuterii în valoare de 2,1 milioane de dolari dintr-un seif din conacul său. Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu un an, în perioada în care cei doi s-au despărțit. Mitchell a fost apoi acuzat de femeie că a abuzat-o.

 

Acum, milionarul a dat publicității o înregistrare în care fosta sa logodnică este surprinsă în timpul unei crize de isterie și începe să se lovească singură.

 

 

„Nu există nicio dovadă că el a bătut-o vreodată. Aceste imagini demonstrează că ea s-a lovit în aceleași zone ale feței și ale capului, unde susține că Scott a lovit-o”, a declarat avocatul milionarului.

 

La începutul acestui an, Scott Mitchell i-a dat în judecată pe Mary Hunt și pe părinții ei, susținând că aceștia au ajutat-o să ascundă bijuteriile pe care le-ar fi furat. Este vorba despre 99 de coliere cu trei diamante, 147 de inele de aur și alte 172 de diamante.

 

Scott Mitchell și Mary Hunt au avut o relație timp de doi ani.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentŞeful DGIPI, demis de premierul Dacian Cioloș
Articolul următorTotul a pornit de la o femeie. Cioban din Moțca, lăsat într-o baltă de sânge de prietenul de pahar
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments