UPDATE. Crimă îngrozitoare. O tânără de 34 de ani, din Iaşi, a fost găsită pe o alee cu gâtul tăiat. Un suspect a fost reținut de Poliţiei

0
133

Foto: ziaruldeiasi.ro

UPDATE. Polițiștii ieșeni au un suspect: fostul concubin al femeii.

 

Poliţiştii ieşeni au stabilit că bărbatul cu care femeia omorâtă trăia în concubinaj este principalul suspect. El se numește Petru Toderică și are 33 de ani.

Concubinul victimei a fost prins de poliţişti, după aproape cinci ore de la comiterea crimei, pe o stradă din cartierul Canta, aflat în partea opusă a Iaşiului. Petru Toderică a fost dus la audieri aproape de miezul nopții.

 

Anchetatorii spun că mobilul crimei a fost gelozia, Petru Toderică având un acces de nervi în momentul în care concubina lui, Gabriela Puricoii (34 de ani), a decis să se separe de el, mutându-se cu cei doi copii în zona Ciurchi. Până atunci, aceştia au locuit în Dancu. Cei doi aveau o relaţie de concubinaj de ceva timp, dar, din cauza certurilor, ea a decis să se mute, şi a găsit un apartament în Tătăraşi.

Ieri-seară, ea a decis să meargă să achite factura la cablu, iar bărbatul a urmărit-o şi a aşteptat-o pe strada Ciurchi. Acolo, în faţa unui restaurant, el a acostat-o şi au avut un schimb de replici dure, la scenă asistând proprietarul unei case de peste drum, care se afla la balcon.

Într-un acces de furie, Petru Toderică a tras-o pe femeie în desiş şi i-a tăiat gâtul, apoi a lăsat-o jos şi a plecat la fel de firesc, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. „I-am văzut certându-se, apoi am văzut cum bărbatul a ieşit din tufiş şi a plecat. Am coborât şi am mers să văd ce a făcut acolo. Am văzut cadavrul femeii sânge­rând şi am sunat la 112“, a spus unul dintre principalii martori ai crimei. La faţa locului au venit cei de la Ambulanţă, care au constatat decesul. În câteva minute, la faţa locului au venit criminaliştii şi şefii Poliţiei. Criminaliştii au găsit banii în geanta femeii, aşa că au eliminat din start varianta jafului, arată ziaruldeiasi.ro.

 

Eliminându-se mobilul jafului, concubinul femeii a fost pus din start în capul listei de suspecţi de către anchetatori, iar aceştia au început „vânătoarea“ bărbatului. Chiar dacă poliţiştii ştiau că bărbatul locuieşte în Dancu, toate unităţile de poliţie au început să scotocească munici­piul, iar la câteva ore de la săvârşirea cri­mei, suspectul a fost văzut în zona Moara 1 Mai, din Canta. A fost prins imediat şi adus la cercetări la Parchet, în jurul orei 23. Petru Toderică a spus ieri în faţa jurnaliştilor că nu el şi-a omorât concubina. „Nu eu am omorât-o“, a spus el. Când a fost adus la Parchet de către poliţişti, bărbatul nu avea urme de sânge şi se bă­nuia că s-a spălat şi şi-a schimbat hainele înainte de a pleca pe străzi, unde a fost găsit de poliţişti.

Aseară, anchetatorii nu ştiau dacă bărbatul voia să părăsească localitatea. De asemenea, potrivit anche­tatorilor, bărbatul nu avea serviciu, probabil acesta fiind unul dintre motivele pentru care Gabriela a decis să se mute din casa în care locuiau împreună de aproximativ doi ani. De asemenea, acesta era cunoscut ca fiind agresiv, mai ales după ce consuma băuturi alcoolice. Cei doi concubini au locuit împreună cu cele două fetiţe, copiii fiind dintr-o relaţie anterioară a femeii.

 

 Gabriela Părcoi şi Petru Toderică (Facebook)
O crimă înfiorătoare a avut loc în această seară pe o stradă din cartierul ieşean Tătăraşi. Echipajele SMURD sosite la faţa locului n-au mai putut să salveze o tânără găsită în stradă cu gâtul tăiat.

 

Poliţiştii au reuşit s-o identifice pe tânăra moartă. Se numea Gabriela Puricoi, avea 34 de ani şi locuia pe raza municipiului Iaşi. Femeia a fost găsită pe o stradă din zona Ciurchi, din cartierul ieşean Tătăraşi, miercuri, 30 octombrie, în jurul 19.00.

Din primele informaţii, se pare că este vorba despre o crimă pasională. Agresiunea a avut loc în plină stradă. Martorii audiaţi de Poliţie spun că au auzit o ceartă violentă între tânără şi un bărbat. Poliţiştii îl caută acum pe criminal.

Ancheta este condusă chiar de şeful Poliţiei Iaşi, Ioan Scripniciuc. Deocamdată, nu a fost stabilită identitatea criminalului, însă există indicii că acesta ar putea fi un apropiat al victimei.

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments