A intrat cu Matiz-ul direct în tractor. Șoferul era beat

0
167
Foto: NewsPascani.com

Foto: NewsPascani.com

Un autoturism marca Matiz și un tractor condus de un șofer de la societatea AgroComplex Lunca S.A. Pașcani au fost implicate ieri noapte, în jurul orelor 01.00, într-un eveniment rutier. Șoferul vinovat avea o alcoolemie de 1,07 alcool pur în aerul expirat.

 

T. Constantin, de 33 de ani din Neamț, care circula pe strada Gării din Pașcani la volanul unui Matiz, a intrat în roata unui tractor care circula spre suburbia Lunca, condus de Ionuț G., de 30 de ani. Din primele verificări se pare că șoferul autoturismului a ațipit și a pierdut controlul volanului. În urma testării cu alcooltestul a șoferului din Matiz, polițiștii aveau să mai descopere o cauză a evenimentului rutier. Aparatul alcooltest a indicat o alcolemie de 1,07 alcool pur în aerul expirat. Cel care conducea tractorul nu consumase alcool.

 

În urma evenimentului rutier ambii conducători auto s-au ales cu dosar penal. Cel aflat la volanul autoturismului pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, în timp ce șoferul tractorului pentru că nu avea permis auto corespunzător categoriei în care se înscrie utilajul.

 

La fața locului a ajuns un echipaj de la Poliția de Ordine Publică, unul de la Rutieră, Descarcerarea cât și un echipaj de Prim Ajutor.

 

(Sursa: NewsPacsani.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments