Moment teribil în Boston. Un pitbull scapă de sub controlul stăpânului și sare pe un alt câine mai mic din rasa Beagle (VIDEO)

0
161

Imagini terifiante pe străzile din Boston. Un câine din rasa Beagle a fost atacat pe stradă de un Pitbull, stăpâna primului fiind și ea prinsă în confruntarea canină, informează Daily Mail.

 

Un martor, care a și filmat întreaga scenă, a povestit că se îndrepta spre un concert al trupei Coldplay, când a auzit țipete puternice pe stradă. Ajuns la fața locului, acesta a văzut un câine extrem de periculos care ataca un Beagle, în timp ce stăpâna încerca să-l apere pe cel din urmă.

 

 

Mai mulți trecători au intervenit și s-au luptat pur și simplu cu câinele violent, iar Beagle-ul atacat a fost salvat, deși fusese mușcat cu putere de gât. Și stăpâna acestuia a ieșit teafără din încăierare.

 

„Posesorul Pitbull-ului susținea că a fost lovit peste față și că animalul său de companie a sărit să-l apere, astfel atacând câinele mai mic. Nu pot să confirm dacă exact așa au stat lucrurile”, a declarat martorul.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments