Autoturism „căptușit” cu peste 2.000 de ţigarete, depistat la PTF Oancea (VIDEO)

0
107

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea a descoperit peste 2.000 de ţigarete ascunse în compartimentele pentru boxele audio ale unui autoturism, condus de un cetăţean român.

 

În data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 18.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, gălăţeanul Costel P., în vârstă de 31 de ani, conducând un autoturism marca Seat, înmatriculat în România.

 

 

În urma controlului amănunţit efectuat asupra autoturismului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în compartimentele pentru boxele audio ale autoturismului, 2.400 ţigarete diferite mărci de provenienţă Duty-free şi R. Moldova.

 

 

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor în valoare de 544 lei în vederea confiscării şi sancţionarea persoanei cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei, autoturismul fiind indisponibilizat până la plata amenzii.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments